Press centar

Do!ts magazin prvi je hrvatski magazin u potpunosti posvećen handmade kulturi i ‘uradi sam’ filozofiji življenja. Moderan smo vodič koji ‘korak po korak’ prezentira kreativne procese čitateljima. Promoviramo domaće i regionalne kreativce, bavimo se recikliranjem i zanatima. Za više informacija konktaktirajte nas na info@dots.com.hr. U nastavku možete preuzeti media kit s više detalja o magazinu.

Tko?

Magazin su 2011. godine pokrenuli Ivona Biljuš, Marina Krmpotić i Nebojša Grbačić.

Što?

Magazin promovira ‘uradi sam’ i handmade kulturu življenja, promovira domaće i regionalne kreativce, te donosi ‘korak po korak’ vodiče za izradu rukotvorina, ukrasa, hrane…

Gdje?

Isprva .pdf izdanje, s brojevima koji su imali više od 450.000 jedinstvenih čitatelja. U međuvremenu smo izdali nekoliko knjižica uz dnevne novine (Večernji list, 21. Stoljeće), a trenutno izlazimo kao .pdf te kao tiskano izdanje, dostupno putem online narudžbi.

Kako?

Izdavač do!ts magazina je tvrtka Cvoke d.o.o., u vlasništvu glavnih urednica Ivone Biljuš i Marine Krmpotić. Iza nas ne stoji niti jedna veća korporacija ili medijska organizacija.

Zašto?

Zato što vjerujemo da u RH postoji dovoljan broj kreativaca i ‘uradi sam’ entuzijasta, ali i dovoljan broj publike koja umjesto nedostižnih projekata više voli konkretne, praktične i svakodnevne stvari.

 

MEDIA KIT skini klikom na sliku
do!ts_media_kit_2013